Velkommen

· Kategorisert i Siste Nytt med 0 komentarer

Hos oss trener gutter, jenter, kvinner og menn sammen og vi har tilbud til mosjonister så vel som konkurranseutøvere.  Vi tilbyr trening i karate som selvforsvar. Du kan trene ulike treningsformer på tider som passer deg best! Alle våre instruktører har lang erfaring og er fortsatt aktive.  Vi tilrettelegger for et voksent miljø og fokuserer på trening for hele kroppen.  Vi legger vekt på at du skal bli sliten, dette fordi du skal bli litt bedre, litt mykere og litt sterkere etter hver trening.

Det er viktig for oss at alle våre medlemmer skal oppleve det positive og inkluderende miljøet.  Derfor arrangerer vi flere sosiale arrangementer i løpet av året, gjerne kombinert med treninger. Stikk gjerne innom for en gratis time, eller ta kontakt med oss pr. telefon eller e-post. post@trollkarate.no
Troll Karateklubb er i dag en av Norges aller beste klubber innen konkurransekarate. Vi har blant annet blitt kåret til beste klubb i junior NM flere ganger de siste årene.  Flere av våre utøvere har gjort sterke plasseringer i store internasjonale turneringer, deriblant to bronsemedaljer i junior EM. Evne til å ta vare på våre talenter, god økonomi, dyktige trenere, samt fine treningslokaler på Sport & Mosjon har gjort dette mulig. Det stilles ingen krav til beltegrad og treningen er åpen for alle barn og ungdom tilknyttet Troll. Treningen er også åpen for medlemmer på Karateakademiet mot en tilleggsavgift på kr.100 pr. mnd.

Er du mellom 8 og 15 år og du ønsker å bli en bedre karateutøver vil vi anbefale deg å ta kontakt med Andre Heede om Kumite eller Hoa Bihn Ngyen om Kata. De hjelper deg med riktig valg av gruppe basert på alder og nivå. Det er her du kan få forbedret dine ferdigheter innen Kata og Kumite!

Konkurransegruppa i Troll Karateklubb Bushido