Troll ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen

· Kategorisert i Siste Nytt med Kommentarer er skrudd av for Troll ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen

Hei alle sammen!

Beklager at treningstidene som ble kommunisert på Troll Cup før ferien ble feil (eget ark). Det er de tidene som står på denne siden som er riktig. Møt opp som vanlig så vil du bli informert om eventuelle «nye» inndelinger.

Høstsemesteret starter opp tirsdag den 20. august for alle medlemmer. Alle nye som har lyst til å starte med Karate hos oss, ønskes hjertelig velkommen tirsdag den 3. september på Bjørndal og Mortensrud.

Videre ønsker Hoa alle velkommen til høstens Katatreninger for de som ønsker å konkurrere i Kata. De som har lyst til å begynne og konkurrere i Kata kan møte opp på fredager kl 17 – 18 i Katagruppe 2. Når man er klar får man tilbud om mer trening og flere utfordringer.

For de som allerede er med i konkurransegruppa så starter de opp igjen mandag 26. eller fredag 31. basert på hvilken gruppe du tilhører. Kata er delt opp i gruppe 2, 3, 4 og 5 . Se mer detaljer under treningstider.

Troll satser på å utvikle mange nye Katautøvere, og å løfte nivået på eksisterende utøvere. Hvis du har spørsmål eller ønsker å melde interesse for Kata og konkurranse, så er det bare å kontakte Hoa på hb.n.nguyen@gmail.com.