RegionsCup og MiniCup den 7.2.2015

· Kategorisert i Siste Nytt med 0 komentarer

Med hele 23 deltakere var vi den den største troppen i helgens stevne. Mange av våre deltakere er ferske innenfor konkurranse, men de skulle bite godt fra seg. For de mer rutinerte ble dette en viktig gjennomkjøring med tanke på neste helgs NM i Trondheim.

Minicup

I Minicup (8-11 år) stilte vi med Rim Sophie Khalid, Casper Holstad, Tord Håpnes, Ismail Gajtov, Filip Dahlby, Ardit Ramadi og Carl Hauge. Rim var først ut og vant sine to matcher. I de yngste klassene er det ingen rangering, og man får minumum to matcher. Casper vant to matcher og viser stadig god utvikling. Armtekniker og overblikk har vært Casper sin styrke, men i dette stevnet scoret han med yodan spark, og var ved flere anledninger nær med å lykkes med kasttekniker. Carl er et supertalent, men ble litt for passiv i første match og tapte 2-3. I den neste matchen var han vesentlig mer aggressiv og viste glitrende angrepstekniker og vant hele 10-0.

Regionscup

Kristine Sogn satser på medalje i NM, og fikk muligheten til å matche seg mot noen av medaljefavorittene på dette stevnet. Det holdt til bronse i dette stevnet. Med full klaff i NM tror vi Kristine er god nok for en medalje. I kumite jenter ungdom ble det ingen medaljer, men flott innsats av Jennifer Le. Dette er en av de tøffeste klassene med mange jenter som holder høyt nivå. Dette er første stevnet Jennifer er helt oppe og kjemper jevnt mot de beste i klassen. Hun gikk uavgjort i alle matchene, men tapte dessverre semifinalen og bronsefinalen på dommeravgjørelse med knappest mulig margin.Karoline Aas og Doruntina Ramadani deltok også i denne klassen, men tapte sine første kamper. Embla og Tina her tatt steget opp i seniorklassen. Tina gjorde to gode matcher med 2-0 seier i første og tap i finalen på dommeravgjørelse etter at det stod 2-2 ved full tid. For Embla ble det et tøft møte mot en rutinert og god motstander med tap i første match.Wahil Elibrissi har tatt en stort steg siden forrige stevne og gikk seirende ut av kumite ungdom rekrutt klassen med resultatene 2-0, 2-1, 3-2. Whail er en hurtig utøver, og når også det tekniske begynner å falle på plass lover det godt for fremtiden. I klassen kumite Ungdom +45 ble det gull til Kristoffer Skeie med resultatene 3-0, 2-0, 2-1. Vi viser god bredde i denne klassen med bronse til Martin Borge og Malak Azba. I kumite gutter rekrutt ble det gull til Amir Azba med resultatene 3-1, 1-0, 1-0. Sameh Al Kadi er liten av vekst, men gjør noen fantastiske kamper, og slo blant annet en motstander som var nærmest dobbelt så høy. Dette var noe publikum satte stor pris på og Sameh fikk konkurransen høyeste applaus etter en meget bra 3-0 seier i bronsefinalen. I klassen kumite gutter Kadett ble det bronse til Petter. Petter tapte sin første match mot vinneren av klassen på dommeravgjørelse, men vant rekval og bronsefinalen. Ismail tok en enkel gullmedalje i klassen junior + 65 med 6-1 seier i finalen. Ismail viser stadig fremgang og er stor medaljefavoritt i neste helgs NM.

Treningsmiljøet i klubben er svært godt og det er bra trøkk på våre konkurransetreninger. Det blir spennende å følge utviklingen til våre utøvere fremover for her er det mange som kan nå langt.

Yusuf Reza, Marit Kværna, Espen Larsen og Lars Kjønniksen dømte for klubben. I tillegg hadde vi et stort støtteapparat med Yngve von Ahnen, Vegard Aanonsen, Per Sogn, Rachid Amroun og Petter Wold.

André Heede


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.