Om Troll Karateklubb

Troll Karateklubb ble startet i 1996. Etter et par års drift, valgte man høsten 1998 å fusjonere klubben med Bushido Karateklubb. Bushido karateklubb hadde på dette tidspunktet allerede drevet i hele 19 år. I løpet av de følgende 2 årene, ble klubben en av Norges største karateklubber. I dag har vi ca. 280 medlemmer med ca. 20 svart belter og har flere Norgesmestere både på junior og senior nivå.

Troll Karateklubb Bushido legger opp til at medlemmene skal ha utbytte av klubben både gjennom trening, holdningsdannelse og sosiale aktiviteter. Mange av de voksne som trener karate holder derfor på i mange år, dette fordi klubben kan tilby både et hyggelig sosialt miljø og god trening.

Barnepartiene til klubben er mange, og vi har et stort rekrutteringsfelt av barn som ønsker å trene karate. Kampsport trening i det rette miljøet gir selvsikkerhet, styrke, ro og disiplin til den som trener. Våre instruktører har alle lang erfaring, både som instruktører i karate, og som «pedagoger» i forhold til både barn og voksne. Vi vet at treneren har mye å si for motivasjonen til den enkelte under trening, og derfor er vi veldig selektive med hvem som får være instruktører hos oss. Det anbefales å ta en titt på siden som presenterer instruktørene, så kan du selv se hva vi mener.

Noe av det som er morsomt med karate, er at det er aldri for sent å begynne! Vi har medlemmer som har begynt trening hos oss på det tidspunktet barna kan kjøre egen bil. Det de finner er et sosialt miljø med en treningsform som ikke gir skader, som kan tilpasses til den enkeltes ferdigheter, og hvor man møter seg selv på en balansert og rolig måte. For at vi skal sette sammen nybegynnere på noenlunde tilsvarende nivå, har vi skilt nybegynnere barn og voksne. Dette gjør at du som voksen kan trene sammen med ungdom, og kanskje noen som er over deg i alder.