Kontakt oss

Epost: post@troll-karate.no

Ta gjerne kontakt ved hjelp av epost funksjonen til høyre så vil vi svare så raskt som mulig.

Her er våre treningssteder

Troll Karateklubb har treningstilbud for barn på Bjørndal og Mortensrud skole i bydel Søndre Nordstrand som er vårt kjerneområde.

Trollkarate har i tillegg egen dojo i (se  bildet over):

Skullerud Aktivitetspark
Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo

Vår postadresse:

Postboks 78, Mortensrud
1215 Oslo

Beliggenhet for lokalene.

Klubben holder til i nye treningslokaler i Skullerud Aktivitetspark, Oslo syd med god beliggenhet i forhold til offentlig kommunikasjon med marka som nærmeste nabo. Klubben har medlemmer fra hele Oslo.

Aktivitetsparken ligger rett ved Skullerud T-banestasjon. For å komme dit kan man bl.a. ta T-bane linje 3, som går fra Kolsås til Mortensrud, eller 70, 79 eller 76.  Se ellers rutetidene på Trafikanten. Det tar ca. 12 minutter med bil fra Oslo sentrum.

Vi har valgt å leie arealer i et aktivitetssenter med flere idretter samlet under ett, med felles garderobe og dusj. Vårt areal består av to treningssaler, samt et sosialt område med enkel møblering til bruk for medlemmer eller foresatte. Herfra er det fullt innsyn til begge treningssalene. Lokalene har vinduer mot Skullerudveien som gjør oss godt synlig i nærmiljøet.  

Klubben kan med dette tilby et rikt treningstilbud til barn, ungdom og voksne i området: Mortensrud/Holmlia/Bjørndal/Søndre Nordstrand/Nordstrand/Lambertseter/ Skullerud/Bogerud/Bøler. Vi har også medlemmer som kommer fra helt andre kanter av byen samt fra Akershus.

Du kan lese mer om Troll Karateklubb her: Om Troll Karateklubb

Eller les gjerne om våre resultater her Troll Karateklubbs meritter eller om våre gullmedaljer her Troll Karateklubbs gullmedaljer i NM.